Infographic: 11 Tech Trends To Watch In 2023

Infographic: 11 Tech Trends To Watch In 2023 – La Indian Premier League (IPL) començarà la seva sisena temporada el 20 de març de 2023. Abans de la IPL 2023, a Internet semblava que el joc havia canviat. Després d’aquesta informació, Jio Cinema emetrà emissions gratuïtes IPL 2023 a la plataforma en 11 idiomes regionals diferents (casa amb publicitat). A més, segons un informe de exchange4media, Sports18 ha decidit emetre IPL 2023 de manera gratuïta a l’aplicació Jio TV. Quan se li va preguntar, els directius de Sports18 van acceptar aquestes afirmacions i les van negar.

Actualment, Viacom18 és titular dels drets de transmissió digital de l’IPL del 2023 al 2027, ja que ha signat un acord de 23.578 milions per a això. Tot i això, després de recentment, Viacom18 pot oferir, de seqüeles, o l’opció de visualitzar gratuïtament per a la transmissió digital a IPL 2023. Parece que Jio Cinema a primit el dret de transmetre IPL 2023 de balde. Història de l’aparició d’una plataforma transmesa directament als partits de la Copa del Món de la FIFA 2022 de forma gratuïta

Infographic: 11 Tech Trends To Watch In 2023

L’IPL ha estat durant molt de temps un element bàsic de Disney + Hotstar i la principal vacant del servei de transmissió. El 2018, Star India va adquirir drets digitals i drets de televisió per a IPL per 16.347 milions de rupies. A partir d’aquest any, els dejets dividíronse per separat per a television si o digitalis, o que provocou que Star India pierdese os dejets dixitais de Viacom18. Amb tot això, els drets de televisió són amb Star India (emit channelele Star Sports).

Gartner Trends 2022: What Do They Mean For Retailers?

Sense un segment indio OTT, Disney+ Hotstar s’ha convertit recentment en un jugador crucial i ha mantingut el 50% d’aquesta quota de mercat gràcies a la gran audiència de fans de la IPL. Dar, com que Jio Cinema està disposat a transmetre partits gratuïts d’IPL 2023, podem veure que Hotstar ha perdut entre 15 i 25 milions de subscriptors.

Tendo en conta a gran audiencia de IPL, se Jio decidirà transmetre un esdeveniment esportiu de forma gratuïta, pósera per generar milions de nous espectadors. De fet, beneficia els usuaris de Jio i no cal que pagueu cap quota de subscripció a Disney+ Hotstar. D’altra banda, Hotstar ha donat a Jio Cinema una posició de lideratge en el segment OTT.

Parece que Viacom 18 care face de Jio Cinema a nova plataforma esportiva favorita dos espectadors engadindo IPL 2023. Jo ja transmet a la lliga SA20 T20 per a afeccionats al cricket. A més, Jio ha transmès en directe un dels dos esdeveniments esportius més importants del món, la Copa del Món de la FIFA 2022 a l’Índia de forma gratuïta a Jio Cinema i ha guanyat una audiència de 32 milions de persones per a la final de la Copa del Món. Plataforma que es difon gratuïtament a la lliga espanyola de futbol La-Liga.

O mai important per a provar-se ar fi se Jio Cinema pot gestionar la cursa de servidor en el temps important de IPL. Per remarcar, una aplicació per a més problemes en el temps de les emissions directes de la Copa Mundial a la FIFA 2022.

Of The Best Infographics To Inspire You

Sèrie d’emissió i emissió Índia vs Nova Zelanda T20: com veure l’Índia vs Nova Zelanda en directe per televisió i en línia, orele de partycere i molts altres

Transmet en directe la final de l’Open d’Austràlia 2023: com veure el partit Djokovic vs Tsitsipas en línia directa i el televisor de l’Índia

Transmissió i transmissió directa a la sèrie T20 Índia vs Nova Zelanda: ca i India vs Nova Zelanda en directe per televisió i en línia, horari de partit, …

Auriculars OPPO Enco Air 3 TWS per a OPPO Reno 8T a l’Índia el 3 de febrer. Els aficionats de la Indian Premier League (IPL) estan encantats de saber que JioCinema pot emetre la temporada 2023 en 11 idiomes diferents i també de manera gratuïta. Va fi o mare enranjare per fani if ​​​​platform de streaming tives os dejetes per transmetre totes les festes.

Infographic: 2010’s Tech That Changed Our Lives

O IPL 2023 està programat per al període del 20 de març al 28 de maig de 2023, perquè aquesta és la 16a temporada de la Premier League, es pot emetre a JioCinema, juntament amb Sport18, s’emetrà a l’aplicació JioTV, perquè hi ha fortes especulacions sobre ce va fi. fer.

Viacom 18 té els drets de transmissió digital per a la temporada IPL entre 2023-2027, ja que la companyia va signar recentment un acord de 23.578 milions de rupies per a la mateixa, però s’especula que l’IPL 2023 s’emetrà en directe allà. I fins i tot JioCinema té dret a retransmetre la Premier League de forma gratuïta, després que la Copa del Món de la FIFA 2022 es retransmetia en directe a la plataforma.

IPL ha estat la principal font de números de Disney+ Hotstar, que també és un element bàsic per a la plataforma de transmissió digital, mentre que Star India ha pagat 16.347 milions de rupies per televisió i drets digitals per transmetre IPL 2023. dividíronse pentru a televisioni e o digitalis, polo que Star India perdeu ante Viacom 18 na carrera per facese cos dejetos dixitais.

Pel que fa als espectadors, la Indian Premier League (IPL) és un dels dos grans tornejos esportius que es considera una gran propietat mediàtica, perquè ara es pot emetre gratuïtament i fins i tot si l’audiència de l’IPL augmenta en cadascun. . . . , en l’era postpandèmia, hi ha hagut un descens massiu de la televisió, mentre que l’audiència OTT continua creixent.

Office Space Timeline: Past, Present, And Future [infographic]

La plataforma digital pot guanyar, perquè l’audiència augmentarà en la temporada futura, perquè totes les parts es transmetran directament i gratuïtament, mentre que els clients de Reliance Jio estan encantats de poder transmetre accions de cricket en directe. Per pagar una subscripció addicional a Disney+ Hotstar.

Pódese say that IPL foi o golden goose de Disney+ Hotstar ja que leva temps poñendo ovos de oño per a la plataforma de transmisie digitală, dar o dades a Star India comprou els dêtes de televsion si dixitais per o tournament en 2018 per 16 rupias, 347 Millions , as cosa deron un xiro enorme.

Agora dividíronse os dejets para a television e o digitalis, o que provocou que Star India perdese a carrera ante Viacom 18 ao facese cos dejets dixitais per transmitari a new season IPL 2023, even though they still have os dejets de television, for iso é polo que una temporada nou Transmitir als canals Star Sports.

Tot i això, ara preziceu Disney+ Hotstar va perdre entre 15 i 20 de milions d’abonats, sau în cazul respectius 50% dins la baza de patit si va fi dificil de plataformes per recuperar el terreny de joc.

Infographics: The State Of Indigenous Peoples In 10 Facts

Jio Cinema pot convertir-se en un dels principals jugadors del segment OTT IPL 2023 i pot augmentar la seva base de subscriptors

Ara, quan Disney+ Hotstar ha perdut tots els drets d’IPL a JioCinema, és un dels dos principals aspirants a la posició principal per substituir-lo, tot i que, d’una manera curiosa, Disney+ Hotstar continua sent líder en la difusió de l’esport malgrat el fet que els serveis de venda no són gratuïts amb les planilles premium de Hotstar en partide IPL.

Amb tot això, JioCinema ofereix als usuaris la llibertat d’emetre en forma gratuïta, fins i tot si els anuncis no estan exclosos, ja que els usuaris no estan preocupats pels anuncis durant la transmissió, no els importa si estan familiaritzats amb els anuncis de la transmissió. temps. Transmissions directes per televisió i transmissions digitals.

Viacom 18 té drets de transmissió digital a IPL entre el 2023 i el 2027, ja que la companyia ha signat un ampli acord de 23.578 milions de rupies, tot i que hi ha fortes especulacions que oferirà una opció de visualització gratuïta per a la transmissió digital. IPL. 2023, al mateix temps que JioCinema, després de la transmissió directa dels partits de la Copa Mundial de la FIFA 2022 de forma gratuïta, emetrà IPL 2023 de manera gratuïta.

What Is The Role Of Infographics In Healthcare?

Viacom 18 té previst fer d’aquest JioCinema la destinació esportiva de referència, sobretot perquè l’experiment va ser un gran èxit pel fet que va incloure la retransmissió de la Copa del Món de la FIFA 2022, que va provocar que els aficionats al futbol incondicionats demanessin en certa mesura el servei de transmissió digital. nombre Suma a la Lliga SA20 T20. , intenționați, de seħlo, să atragetă pasionăți de cricket, sau care pot servir per a canviar numele de JioCinema a JioSports.

Tot i això, tot aça i fietto, rests for videoa ca JioCinema plana o trafic pesat in partidele IPL and va fi equiped for face this lucur, having in viewing principalle the care se the transmission Copa Mondială a FIFA 2022. Mulți users au reclamat. Diso en tempul cincinerii eventituului.

Existen certas regras e regulacions per a una poxa de IPL, que cada equip de franquía ten que culpiler e o fai since the inició do tournament. Un poxa IPL 2023 va tenir lloc el 23 de desembre de 2022 a Kochi.

O que diferencía esta poxa da de de de de de 2022 pentru each franquía putea gastar só o 75% din total costul în cazul în care ar putea avea doar un minim de 18 și un maximum de 25 de players, chiar dăciu, spre ďţiţi de anii precedentți , no existeix. no dreito ao partit (RTM). ) opció de card durant a poxa.

The Best Infographic Maker In 2023

OnePlus 11 5G, OnePlus Buds Pro 2 i OnePlus Pad Design s’han revelat oficialment abans del llançament del 7 de febrer

Cutia de vête cu amănuntul din India a iQOO Neo 7 s’ha revelat amb imatges clares abans del llançament el 16 de febrer.

Noticias tecnologia Funció focalitzada Telefoane Gadget-uri Aplicacions Intretinere Tendintele tecnologice Jocuri Opinions Entrevistes Mellores telèfons Informació sobre els consumidors/mercat Destacat Filme i sèrie Portable Opinie Ciencia Orzamentos

Article següent Oppo A78 5G amb càmera dual o de 50 megapíxels, càrrega SuperVOOC de 33 W llançat a l’Índia: verificació de preus, segons especificacions

Augmented Reality Trends

Tech trends 2020, wgsn colour trends 2023, interior design trends 2023, color trends 2023, infographic trends, 2023 colour trends, high tech industry trends, insurance tech trends, ecommerce trends infographic, gartner tech trends, high tech trends, tech hiring trends

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *